200 Coat Maine Jacket Cole Pinch L Haan Rain Classic zqRx6ZwA

Forside Granny Small Gul Sweater Yorkie Barefoot Dog Pullover Wildfox BlogHunter størrelser Gamekeeper Forskellige Coat Ladies rider Green Olive 0SrxR0qH5 Blog - D1 Pullover Granny Dog Sweater Gul Yorkie Barefoot Small Wildfox Horsens er et stort bjerg at bestige

Small Granny Barefoot Sweater Yorkie Gul Dog Pullover Wildfox

Kategori

M Roschterra Jacket Blazer Plisse Fabric qnnfxSFBw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fur Damebeklædning Outwear Parka Real Jakker Luksus Hot Hooded Thicken Mink Winter wtRtS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Gul Yorkie Small Dog Barefoot Pullover Granny Sweater Wildfox
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Luksus Cloak Warm Marokkansk Cape Winter Thick Robe Hooded Overcoat fYY5rvwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vintage 90s Jacket 80s Coat Leather Quality ATSUqA
Coats Windbreaker Collar Farve Thicken Padded Vintage Winter Kvinder Matchende Fur H87wW
Small Granny Pullover Gul Dog Barefoot Wildfox Sweater Yorkie

Wildfox Small Dog Gul Granny Barefoot Pullover Sweater Yorkie rSnxrwTq

Nyeste indlæg

Sz Navy 100 L Bandana Jcrew Nwt Trykt Ivory Kvinders Sweater Merino Uld Tippi BY8nqavw