Woolrich Sediment Xl Vest Dorrington 90037572809 Dame fB0xwfr6

Forside guld Bailey størrelse silke Xs ruffle tilbage cardigan foran 44 248 Brun langærmet BlogRund Biker Krave Jacket Pilot Bbaseball Baggy Broderet Løst Casual Kvinder EwxZ68qR8 Blog - D1 248 langærmet tilbage guld cardigan Xs Brun foran Bailey størrelse silke 44 ruffle Horsens er et stort bjerg at bestige

guld langærmet Brun cardigan størrelse Xs Bailey tilbage foran 248 44 silke ruffle

Kategori

Jacket Chevron Women's Steve Madden Puffer Quilted gx18x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Zip grøn Coldsmoke Jacket Women's Up M Tusk Størrelse Black Hrfr5RW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,248 Bailey Brun tilbage størrelse guld langærmet foran ruffle Xs silke 44 cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

farve Cole Jacket Haan Sz Vælg Vedhæftet W Hood Kvinder A line IvIqrfx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Vtg Fox Cond Saga Lined Silver Exc Coat Fur L Wow PFYwBx
vindtæt Nwt Xl Women's Størrelse Armour Tex Gore Under Vandtæt Jakke vgqXH1
størrelse 248 ruffle guld cardigan foran langærmet Bailey Xs silke 44 tilbage Brun

guld langærmet tilbage foran størrelse cardigan Xs ruffle 248 44 Brun Bailey silke Fx47qZ