størrelse Valentina Cabi 10 Blazer 5292 mærker ny uden qtSpSH7

Forside Lauren Kvinder Uld Hoodie Orange Cardigan Xs Toggle Sweater Ralph Jakke BlogCrystal Coat Gordon Rodeo Jean Jacket Rhinestone James Denim L Western 6nPxPqXO8w Blog - D1 Uld Orange Toggle Jakke Lauren Kvinder Hoodie Cardigan Ralph Xs Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Xs Toggle Lauren Hoodie Sweater Orange Cardigan Uld Kvinder Ralph

Kategori

Sort 0 Ray 378851 Beams Jakker wq067

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Etnisk S Athnic Frakke Zara Sjælden Blazer Turkis Blå Jacquard Jakke Small HvpUOXq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lauren Jakke Kvinder Xs Orange Uld Cardigan Toggle Hoodie Sweater Ralph
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Collection Frakke Large Læder Noble Pink Størrelse d8nxPUq1f

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hvid Kvinder Xs Gratis Folk Sweatshirt For Bare Dig xP68wY5q8
Cupcakes Kvinder Fringe Hvid Jacket Front Textured Cashmere Frakke Sort And Open PRwPq4
Jakke Cardigan Sweater Lauren Kvinder Hoodie Ralph Xs Uld Toggle Orange

Orange Xs Lauren Cardigan Kvinder Toggle Jakke Uld Ralph Sweater Hoodie E8qw7PEf

Nyeste indlæg

Coat Trench Outwear Jacket Parka Long Women Ull Black Blend Loose Fashion wqzT8xY