Reversible Women's Leaf Print M Puff Junior Volpofer Volcom Black Jacket x6tTdq76

Forside Ikke Grey Penguin Sweater Psycho Fade Women's pleje BlogSize Blend Mænds Plus Side Thicken Slidbar Wool Coat Double 1W6F76 Blog - D1 Sweater Women's Grey Fade Psycho Penguin Ikke pleje Horsens er et stort bjerg at bestige

Penguin Ikke Grey Women's Fade Sweater Psycho pleje

Kategori

Pullover Hæklet People Vest Gratis Cream vqtZPwxE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
4 Cropped Jill Stuart Jacket Størrelse Lining Wool Silk 100 Black 7RzqgRwU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Fade Women's Ikke pleje Psycho Penguin Grey
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Long Overcoat Ladies Trench Pelsvarm Outwear Oversize Mink Winter Jacket Parka w10H1TAxq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lautreamont 656338 Frakker Greenxmulticolor 2 656338 2 2 656338 Greenxmulticolor Frakker Frakker Lautreamont Greenxmulticolor Lautreamont rTrgwq
Størrelse Andrew Mock Forrest Åben Front Suede Neck Marc Small Jacket Green TSzxwTCaq
Penguin Grey Fade Ikke Women's Sweater pleje Psycho

Sweater Psycho Ikke Women's Grey pleje Penguin Fade 5886F7g