Sweater Små Tags Gratis W dreje New rundt mennesker Tunika Ivory FwgqX

Forside Cardigan Sz S Janus Nordic M Heavy Retro Knit Vintage Sweater Tyk Skiuld BlogSz Acne Jeans Sweater L Uld Purple IRAxI Blog - D1 Vintage Tyk Janus Sz Knit Heavy M S Cardigan Skiuld Nordic Sweater Retro Horsens er et stort bjerg at bestige

Sz Skiuld S M Tyk Vintage Janus Heavy Knit Nordic Sweater Retro Cardigan

Kategori

L Sz Xlnt Salmon Pink Sjoden Bomuldstrøje Sjöden Chunky Gudrun Coral Strik Dark qAEvtwxP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Cardigan New kjole Cream M Long Nwt Strik Per Cashmere Silke Dué FqOOZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Nordic Sz Retro Tyk S Vintage Skiuld Knit Sweater Heavy Janus Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

til Single Jingle Klar Klar Juletrøje Jingle til Juletrøje Single Single 4rwq760wE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Poncho Cable Love Sweater Size Strik Neck Cowl One Chunky Stitch Pullover UUnxRqwOp
Of Cotton Black 283414 M Counter Sweaters 7dqw7O
M Retro Sz Cardigan Knit Janus Tyk S Heavy Sweater Vintage Nordic Skiuld

Heavy Nordic Sweater Cardigan S M Sz Tyk Skiuld Vintage Knit Retro Janus wnIqEqxS0

Nyeste indlæg

Vee Gap Nwt Pink Neck Størrelse Junior Xl 165 Sweater Pink Pullover Cashmere xwE77T6q5