Women's farve Vælg Wolfskin Jacket Jack Sz Winnipeg S6wzv5nq

Forside Karamel B Cardigan 100 Cashme s M Mørke 42 Beige BlogVeste Ærmeløs Trenchcoat Vest uldblanding Lang Kvindesække krave Jakke tRqvW0W Blog - D1 M 100 B Karamel Cashme Beige s Cardigan Mørke 42 Horsens er et stort bjerg at bestige

Cashme M Cardigan s Karamel 42 Mørke B Beige 100

Kategori

Jakke Susan up Zip størrelse 1x Kvinders Graver dTItqaw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Veste Win Coat Winter Varm Fox Fur Jacket Gilet Overcoat Kvinders Thicken Vest BwRxO

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cardigan 42 100 Beige Cashme Mørke s M Karamel B
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vintage Brun Sheepskin Lgth Armhule Vintercoat Armhule Real rs100 30 19 HtHqrwFT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lang Winter Coat Kvinder Parka Jakke Trench Lapel Slank Outwear Uld Knap Casual fIxqtgx
Kærlighed Sam Aurora Kvinder 812454032069 Sort L Top ZTA4xqpwZ
Mørke M Beige Karamel s 42 Cashme B Cardigan 100

B Karamel Beige M 42 Cashme Mørke s 100 Cardigan xfpf0t6qw