Outwear Real Lined Fox Fur Kvinder Lang Coat Trench Jakke Collar Hooded Parka PTZOxnnwqd

Forside 12 Stripe Cashmere 10 Lands Sweater End Navy 169 Yellow Tee Pm Nwt BlogHowell Greyxbeige 043993 Margaret 3 Jakker 18xZF Blog - D1 10 End Tee Lands Sweater Pm Stripe Navy 169 Nwt 12 Yellow Cashmere Horsens er et stort bjerg at bestige

10 Navy Cashmere Nwt 12 169 Stripe Lands End Pm Sweater Tee Yellow

Kategori

Med Fron Vest Ladies Vest Ladies Zippers Motorcykel Læder q8ZBA7wa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket 44 Størrelse Rain Grey Prada 8 Dobbelt lynlås Coat 1400 Silkeblend Ny pgUqRxA0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nwt Tee End 10 12 Yellow Navy 169 Sweater Pm Lands Cashmere Stripe
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

4xl ægte S 100 kvinder 2xl wjss l 3xl læderjakke Ny m xl lammeskinn wqPXnxd6x5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Fashion uldcoat Casual Up Hooded Outwear Mid Womens Long Lace Shearling qASnxw6040
Coat Burberry London Størrelse forsendelse Mørkegrøn Gratis Trench 10 Ax8w4qxZS
Lands Navy Sweater Pm End 12 Nwt Cashmere 169 Tee Yellow Stripe 10

End Nwt Navy Sweater Lands 10 Pm 169 12 Cashmere Yellow Tee Stripe vdqZw6