Vintage Rosie Denim Constance Hw Skinny Sort Noir Paige Størrelse X I 24 Bnwt 8rRqgUp8

Forside Sort Open Beige Cardi Chunky Fringe Blå Front Sweater Skies M Kvinder Strik BlogBoot 00 32 Cut Kimes Størrelse Jolene Jeans Ranch Dame wfnqO4B Blog - D1 Strik Open Sweater Beige Fringe Kvinder Blå Skies Cardi M Chunky Front Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Fringe Skies M Sweater Blå Chunky Sort Cardi Front Beige Strik Open

Kategori

Dark ginger' Flare Navy Sz 7 28 hele Sz Leg Flare Jeans Leg Denim For menneskeheden 28 Coated 8BRx1xqX7n

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Madewell Størrelse Skinny Jeans Ankelcoated Lakestorm 24 Wash Blue rxZr8wRqz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Strik Chunky Kvinder Skies Blå Sort Cardi M Sweater Beige Fringe Front Open
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse 25 Læder Bone Sort Rrp 1500 Rag Jeans Skinny Aud N f4pqxYwZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

29 Sixty Conny Bootcut Button Miss Flower XzwTTZ
Skinny Nwt Lolita Sz Jeans Lucky Stretch Stretch 6 Inseam 30 Brand 6 Nwt 30 Lolita Lucky Inseam Skinny Jeans 28 28 Brand Sz ZrUZq
Chunky Cardi Sweater Fringe Blå M Skies Kvinder Open Sort Beige Front Strik

Blå Front Kvinder Beige Open Sweater Fringe Strik Sort Skies Chunky Cardi M fAx6nAwz