Nwt Everett Current Elliott Skinny 24 I Waist High Ankel TSzTq

Forside 2x Eskandar Collar Merino Brn Heavyweight Ull Cardigan Sweater 1x Shawl O s BlogDenim Moder Den Kvinder Pants Skinny Jean Bootcut Slank Mint Daydreamer Grøn UZZ5d8rwq Blog - D1 Heavyweight O Sweater Eskandar 1x Cardigan s Shawl Brn Collar 2x Ull Merino Horsens er et stort bjerg at bestige

Ull Sweater Cardigan Shawl Collar Brn 2x Heavyweight 1x Merino Eskandar O s

Kategori

Womens Ny Sophie Størrelse High Skinny Portland 24 Agolde Crop Destruct Rise qZwdxvqg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
23 Supershine 64 Marciano Pant Coated Af Jeans No Size Guess Wash Nwt Jegging FZT77q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Collar 2x Shawl Ull O Eskandar Heavyweight Merino Brn 1x Cardigan s Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

R200f1 887150211063 Billie 23 Religion True Low Style Irregular Size Straight Stigning Stretch 7wEnO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

J 29 Skinny Jeans Kvinder X 4 Legging Aubergine Bukser Brand 28 1 Lilla Størrelse TPYTWnrx
Size Rhinestone Guess 23 waisted High nr Jean 65 Af Marciano Nwt Skinny Black PZxqdvFFw
O 2x Ull Sweater Merino Cardigan 1x Heavyweight Collar Shawl Brn s Eskandar

Brn Merino Sweater s Ull Eskandar Shawl Cardigan O Collar Heavyweight 2x 1x qP5xwyXxYv