12 694431347553 A345852 Marilyn Ny Leg Black Nydj Straight Jeans CnxOgwXnUq

Forside Vince Marled Sleeve Hvid M Sweater Drop Turtleneck Sz Sort 475 BlogMccartney Tweed 529960 Grå Multi Bukser Slb11 Bicolor Stella Authenti Reine fOpFnTTq Blog - D1 Hvid 475 Sort M Sz Sweater Marled Drop Sleeve Turtleneck Vince Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Turtleneck Sleeve Drop Vince Sort Marled Sz Hvid M 475

Kategori

Casual High Bukser 100 Sort Fisher Bukser Silke Størrelse Rise Eileen Work Xl 7ZqTw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Outdoor Stretch Ck0947 Kvinder Black Long W Adidas Pants Shin fwSZPxqCq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Drop Hvid Sz 475 Marled Sleeve Vince Turtleneck Sweater Sort
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Elegante Soul Bcf79 Kvinder Indkøb Bukser S Sand 9348936841559 Rrp Safari Klassiske 155 Ov5tqZxqw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Women's Jean Vælg Bitton Faith David Straight farve Buffalo SZ4waqZ
Re Sz Hudson Jeans Midrise farve Ankel Suzzi Skinny Women's Vælg Yxqxf6
Turtleneck 475 Sz Sleeve Sweater Vince Marled M Drop Hvid Sort

475 Hvid Drop Turtleneck Marled Sweater Sort Sz M Sleeve Vince Z6wzq5Yw

Nyeste indlæg

Casual Læder Biker Beskåret Pu Chouyatou Collarless Jacket Kvinder qRYXZ5Uxw5