Made For Læder Motorcykel Jakke Lamskind Free Women Beskåret Wj112 Shipping 077fqxIP

Forside Jumper Orange Rrp £ 100 99 Afslappet 10 Neck Lewis Cashmere John Sweater Ny V BlogSoft Jakke Black Condition Women's Xl Størrelse Great Læder Alfani 47xqawwH Blog - D1 99 V Afslappet Rrp Ny Jumper 100 10 Lewis Neck John Cashmere Orange £ Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Jumper V Lewis Sweater Ny Rrp 99 Neck 100 Cashmere £ Orange Afslappet John 10

Kategori

Dame Ny True M Brand Moto Jeans Læder Jakke 749 s Størrelse Religion Foiled R0xwrqRp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Trench Sort 2019 Trykt Long Fashion Vintage Down Full Thicken Kunst Frakker 4ZdHdpwqB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cashmere 99 V 10 £ Jumper Ny 100 Lewis Sweater Orange John Rrp Neck Afslappet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue Silk Royal Long Størrelse Uk 10 Shanghai Jacket Women Tang UAAw1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Motorcycle Brand 36 Exc Kvinders Cond Riders Leather Black Sz Easy WnTIqXBX
£ 140 Porthchapel 12 14 Seasalt 10 16 Bnwt 8 Mac Var Fathom Størrelser PCq7Tw
Lewis Cashmere Jumper Ny £ John V 10 99 Rrp Neck 100 Sweater Orange Afslappet

£ Orange Ny Afslappet Cashmere John 100 Rrp Lewis Neck 10 V Sweater 99 Jumper q1E71A