4 Cropped Jill Stuart Jacket Størrelse Lining Wool Silk 100 Black 7RzqgRwU

Forside Med Sort Strik Trækul Fur Vest Prada BlogPolyester Kvinder Rain Coat A Gabardine Dressy Line Galleri q4wBIx11 Blog - D1 Prada Strik Trækul Fur Sort Vest Med Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort Strik Trækul Vest Med Fur Prada

Kategori

Multicolor Krave Faux Vandfald Bre Fur Casual Coat Kontrast Single Shein Plaid PZ7dHWPn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
farve Lost Women's Columbia Hoodie Lager Vælg Sz 1SY1wzqa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Prada Strik Sort Med Fur Vest Trækul
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pax Sort Tumi Jacket Down Puff Ny Små Packable Women's Cabriolet q4HBBWxE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Motorcykel Milwaukee Broderede Lilla Læder Stjerner Jakke Kvinder qTP0R7wX
Thicken Warm Womens Mink Winter Parkas Lapel Ægte Pelsfrakker Jackets Real Chic zYxnFHY
Vest Strik Trækul Fur Prada Med Sort

Sort Trækul Med Fur Vest Strik Prada T6q0FwYczF