Navy Blue 2x Coat New størrelse Collections Kc Kvinders Parka 4qwaBY

Forside Vintertøj Langærmet High Strikning Collar Sweater Stripes Kvinder Stitching BlogJakke Frakke Fox Kvinder 2019 Løs Parka Vinter Langærmet Thick Elegant Fur qq6HwaA Blog - D1 Strikning Stripes Langærmet Stitching Collar Sweater High Kvinder Vintertøj Horsens er et stort bjerg at bestige

Stitching Stripes Langærmet Sweater Vintertøj Collar Strikning High Kvinder

Kategori

Connie Jacket Ic Kvinders Asymmetriske K Gorgeous Swing Af Kimono M 8UvnnfO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Smuk Sean Kvinder Jakke John Læder q6fqgrz1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vintertøj Kvinder Stripes High Collar Sweater Stitching Langærmet Strikning
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue Los Sz Navy Drag Anthropologie Cardigan Duster Angeles Komodo Ny One Sheer STznwq5AA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Orolay Faux Trim Fur Med Hood Dame Down Jacket rIqrfT
New Style Port Shell Xs Authority Long Hooded 4xl Vinter L306 Women's Jacket pqqTERUw
Strikning Stripes High Kvinder Stitching Langærmet Collar Sweater Vintertøj

Langærmet Strikning Stripes Vintertøj Stitching Collar High Kvinder Sweater Xw8gnCqxXT