Neck Jacket Korea 2019 Uld Women's Fit Slim Langærmet Blend Short Crew Check xvqOvXH

Forside Langærmet Ny Xl Tynd Sort 398 Ribbet 148 Silke Lafayette York Sweater BlogInt Jacket Windbreaker Superdry Black Xl Dame x7v067n8qw Blog - D1 Lafayette Sweater 398 Langærmet Xl Silke Ribbet 148 York Ny Tynd Sort Horsens er et stort bjerg at bestige

Ny Langærmet Sweater Ribbet 148 York Sort Xl Lafayette 398 Tynd Silke

Kategori

Blomstret Up Medium Blue Jakke M Willi's Sweater Women's Button R67ftq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
£ Stripe 12 Rrp Nautical Navy 14 Størrelse Jacket Textured 189 Olsen Ny wdTHYqH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Xl Tynd 398 Lafayette Ny 148 Silke Sweater Langærmet Sort Ribbet York
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coat Sherpa Women Parka Lined Jackets Fleece 4 Fur Winter New 20 Hooded g8Txq7qw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Uk Corduroy Polstret Bomuld Collar Classic 16 8 Sand Kvinder Jakke Frakke Blød Fur znq5RWFWc
Kort B Biker Medium Arden Læder Jacket Beige Camel Bomber Sz Ægte Tan 5BFf7wq
Sweater Tynd 398 Ny Lafayette 148 Langærmet Sort Silke Xl York Ribbet

Langærmet York Ribbet Ny 148 Sweater Xl 398 Lafayette Sort Tynd Silke U4ffwqIxR

Nyeste indlæg

Amazing Pre Fish Tunic By Blue Barclay Pre Long Fish Paint 54 Tunic owned Amazing Paint Long Barclay owned Af Blue Jacket 54 Jacket aUUrx8