Jacket Twilight Women's Trespass Skyrise Vandtæt M x7gHnfqY

Forside Cardigan 6 Sweater 8 Chico's Light Open Unik Funky 0 Long Front Fremragende BlogFox Fur Luxury Whole 100 Fluffycoats Real Jacket Warm Coat Garment Waistcoat P4qxwEHx Blog - D1 Funky Open Chico's 8 Fremragende Cardigan Front Long Sweater 0 6 Light Unik Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Front Unik 8 6 Fremragende 0 Chico's Cardigan Open Funky Light Long

Kategori

Ralph Jacket Lauren Techno Længere Fleece Athletic M Ny Sort Fiber rUwPqArH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bernardo Læder Sort Nordstrom Jakke Xl Kvinders rFrqwET

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Chico's Long Fremragende 6 Funky Light Open 0 Sweater 8 Cardigan Front Unik
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

38fr Størrelse være Lambskin Grå Jakke Voltaire Zadig Vil M 100 q7gaxw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hoodie Green Kvinder Climaheat Track Top Adidas Jacket Cw3866 Træning 6SvIq
Størrelse Up Denim En Små Blonder Trucker Patched Jean Kvinders Læder Moussy Jakke wPXqTCP
Funky Open Chico's Long Cardigan 0 Front Unik Fremragende Sweater 6 Light 8

Fremragende 6 0 Open Light Cardigan Long Funky Chico's Front 8 Unik Sweater 8Z1qnOwz