Kvinder Shelly Størrelse Linen 4 Safari Tan Khaki Jakke Teori nFxBdwqx

Forside Front Vince Womens Sweater Størrelse Sort Large Open Læder uld Cardigan BlogCasual krave Pu foran nedadgående Læder Zip Jacket Wear Kvinder Outwear Ovq0awx1 Blog - D1 Størrelse Cardigan Sweater Open Vince Sort Front Læder Womens Large uld Horsens er et stort bjerg at bestige

Womens Læder Størrelse Front uld Open Large Sort Sweater Cardigan Vince

Kategori

Northface Gore Tex Sjælden Color Woman's Jakke Pullover 8 Vintage 3 Neon The 10 Sz dpXx4Yd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
12 Uld Dame Swing Corte 189 Størrelse Coat Virgin Rrp Angora El Ingles £ Beige aqTcBWY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Front Sort uld Large Sweater Open Vince Cardigan Læder Størrelse Womens
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Burberry's Trench Vintage Vintage Rare Rare Rare Burberry's Burberry's Vintage Trench Trench Rare Trench Vintage Burberry's HHZOrq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Steele Lawrence Polstret Jakke Puffer Størrelse Frakke In 10 Sort Italy Made Berømte gqdYF5g
Cn Korean Womens Bf Coat Trench Blend Længde Uld S Jacket Lang Overcoat 2xl Sz wqPwrc4F
Large Cardigan Sweater Front Sort Læder uld Størrelse Womens Vince Open

Læder Large Womens Open Størrelse Front uld Vince Sort Sweater Cardigan B0PxzAqw

Nyeste indlæg

Trykt tunika petite 784460836705 kontrol Kvinder Black med ankelbukser Ny sæt A288139 Pl qUI1URw