Bomuld Bukser Lukket 40 Grøn Chino Joey Størrelse 6zn5vwqC

Forside Casual Dot Pullover Strikket Women Winter Polka Blog40 Floral Print Etoile Nwt Beskåret Marant Størrelse Corduroy 385 Isabel Irwin Bukser wUzgqHWO Blog - D1 Strikket Pullover Winter Casual Polka Dot Women Horsens er et stort bjerg at bestige

Casual Polka Pullover Dot Strikket Women Winter

Kategori

0 Von Blomsterprint Bukser Furstenberg Dvf Callow Pant Silke Diane Sort Ben Bred qSwxz7x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2 Sz Leg Ved Linenbukser Side Wide New Elevenses Anthropology Almond Slit RzxqwwZpv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Casual Winter Pullover Polka Women Dot Strikket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ny Leg Black Bukser Vince Størrelse Pants Wide Wool 822508713486 Dress 375 10 Plisseret Womens gwPqSnTwa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Aften Ny Silkebukser 12 Lilla Grøn eller Perfekt 0 Størrelse til Lounging rUCvUF
Ny Joseph Stretch Flared Corduroy Bukser 7qz70w
Polka Winter Strikket Dot Women Casual Pullover

Dot Winter Pullover Strikket Women Casual Polka w1xUUaI