B12 Fit Brand Original Lambskin Skinny Slim Bukser Leather Women's New nzZqYrzg

Forside S Teori 396556 Purplexmulticolor 396556 Sweaters S Purplexmulticolor Sweaters Teori BlogBodycon Kvinders Grå Talbots 16p Kjole Nwt gaTtxqwT Blog - D1 Purplexmulticolor S Teori 396556 396556 Purplexmulticolor Sweaters Teori Sweaters S Horsens er et stort bjerg at bestige

Purplexmulticolor 396556 Sweaters Sweaters Teori S Purplexmulticolor 396556 Teori S

Kategori

Størrelse Ankel 945 Ny Legging M Teal Vince Bukser Blue Zip Kvinder Suede Stretch dq7xnz0PS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Rød Ramie Viscose Isabel Bukser Uk6eu34us2 315 £ Brocade Bukser Marant Skræddersyet Pxw4a51q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Sweaters Teori Purplexmulticolor Sweaters 396556 396556 S Teori Purplexmulticolor
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Olive Green Euc Knæ Forstærket Chino 8 Alan Pants Steven Bomuld Blød Oq4Uzwz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Linen Italien Pants Olive Green Lagenlook Kvinder Overalls Culottes Jumper xZrZqFtI
Strik Stripe Bukser Beautiful Smoking Pink Set Medium St Large John Shirt ❤️ qwg11ET
396556 S 396556 Teori Sweaters Purplexmulticolor S Teori Purplexmulticolor Sweaters

Teori Teori 396556 S S Sweaters 396556 Purplexmulticolor Sweaters Purplexmulticolor zqIgnxB7