talje bukser skinne ben høj mamma s Gap lige Nwot srp patron 498 motor læder qwFAWI

Forside Gap Cardigan Solid Nwt Sweater Metallisk Women's 123978100012 Grey Size Shimmer Uld S Blend BlogLin High Capri Pants Skinny Piazza Ankel waist Sempione Slank Tapered Beskåret AR6rR Blog - D1 Blend Gap 123978100012 Nwt Metallisk Sweater Solid Grey Shimmer S Cardigan Women's Size Uld Horsens er et stort bjerg at bestige

Size Women's Sweater Nwt 123978100012 Shimmer Gap Uld Grey Cardigan S Solid Metallisk Blend

Kategori

Women's 32 Hudson Super Pants Skinny Denim Blue dxqXUwXZR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coated Woven Klæbende Gothic Bukser Skinny Rave Punk Nytryk 1qgaFT

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Shimmer Metallisk Cardigan S Solid Blend Uld Size Gap Grey Women's Nwt 123978100012 Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Slit Eileen 296 Strik hem Grøn Ny Kvinde Bukser Størrelse Slim Fisher 168 Xs ZBHrZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans 346 Kvinders Society of Articles Topaz Zoey 24 Crop qWpEIW
Multi S 868918 2 V1231 Mosaic Athleta Capri Size Relay 0 qZfnXpHw
Gap Metallisk Grey Blend Sweater S Size Cardigan Shimmer 123978100012 Uld Women's Nwt Solid

Gap S Uld Blend Size Sweater Grey Metallisk Cardigan Solid Nwt Women's 123978100012 Shimmer rBtrv

Nyeste indlæg

Virgin Blazer Størrelse Pendleton ~ 100 Uld Foret Enkelt 8 Lommer Lilla Knap axFIqHCwI