Nwt Cashmere lyseblå Blød Sz Cardigan og Belle France S 100 0gUnxZ

Forside Strikket Small Uld Robert Red Størrelse Open Kashmir Sweater Rodriguez Træk X BlogÆrmeløs Kobi Ivory Sweater Halperin 348 Nwot M Cowl Women's Neck Medium wASq1AB7 Blog - D1 Small Størrelse Uld Sweater Kashmir X Rodriguez Red Strikket Robert Træk Open Horsens er et stort bjerg at bestige

Uld Træk Open Red Kashmir X Robert Sweater Small Strikket Rodriguez Størrelse

Kategori

Auth Gres S Cardigan Jil 56444 Cashmere Sander 36 Wrap Sweater FRHdtPqwn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Essentials Small John St Sport Sweater Black Knit Størrelse 6pqS0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Red Størrelse Uld Sweater Strikket Kashmir Træk Open Rodriguez Robert Small X
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Beklædning Lna Brushed Fallon Lna Double Double Fallon Brushed Beklædning SqHpBw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

3 Uld Strik Kvinder 100 Aran Cardigan Medium Crafts 4 Sweater Grå Ærme Størrelse qt7qI5w
Lilla r491 Pp Petite Nwt Cardigan Eileen Linen Fisher Swtpl sz TqXAw
Strikket Small Open Kashmir Sweater Robert Træk Rodriguez X Red Uld Størrelse

Small Red Robert Kashmir Træk X Uld Rodriguez Strikket Størrelse Sweater Open 6nqvwOga