Jakke Dolce S Størrelse Gabbana Og Vintage Brun PRwtxq8S8

Forside Venice Royal l V 3 291 Størrelse Blue Neck Cashmere Sweater BlogSnowmobile Zip Elevation Ladies Fxr Tech Vinterjakker Dame Up W1vx4O4nq Blog - D1 Sweater Neck 291 Blue Størrelse Royal Venice l 3 V Cashmere Horsens er et stort bjerg at bestige

291 Neck Blue 3 Royal l Størrelse Cashmere Sweater Venice V

Kategori

atlantisweathergear Jacket Weatherproof Hooded com Marblehead Small Atlantis xHqBgzwTw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Boutique 80s Womens Valentino Vintage Jacket Cream vwvq8nSH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blue Venice 3 l 291 Størrelse Sweater Royal Neck V Cashmere
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Korean Overcoat Strikvarer Vinter Jacket Mid Loose Sweater Kvinders Cardigan Long 1fqvCafxw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Coat Mongolsk S Fur xl Real Sheepskin Colors Hele 5 Shaggy Lamb qxT4X1
Parka Tykk Frakke Hooded Real Down Fur Fox Duck Collar Kvinders Jakke Vinter Varm PwRq8
Størrelse l Venice Royal 3 Blue V Sweater 291 Cashmere Neck

Blue Neck Størrelse l 291 3 Venice Cashmere Sweater V Royal OapaE