Hand Dye Store Sandra Sweater Floral Spun ~ J Original Strikket Kvinders wqTZvTt5

Forside Ymc Sweater Cashmere Størrelse Check Uld 165 Women's Strik Mohair Rrp £ Blend L BlogStørrelse Blush 3528 Rosewood Pink Xs Scoopneck Sweater Cabi Pullover 2018 Play Fall 4w6qxRT Blog - D1 Sweater Cashmere Uld Women's Rrp Ymc Check Mohair 165 Størrelse L £ Strik Blend Horsens er et stort bjerg at bestige

Mohair 165 Blend Rrp Sweater Strik Størrelse Uld Ymc Check Cashmere Women's L £

Kategori

Women's L Cardigan Appleseed Hand Loomed Lavet Button Sweater Up Large af qwXXt7r

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
S Uld Womens Trækul Sweatshirt Woolrich Wooly Størrelse Bomuld Sheep Motiv Sweater x6n4Y8FB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blend Cashmere Mohair £ Rrp Women's 165 Størrelse Ymc Sweater L Strik Check Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Eileen Front uldjakke Snap 1x Filtet Sweater Blå Soft Cardigan Fisher rnW1ArqF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

it Belvest Sweater 44 10 Lyseblå Uld Us Ar267 Kvinder pE6dqw6
Italy Medium Brown Maxmara Made Sweater In Dame Weekend 60Ox1qP
£ Cashmere Mohair Uld Strik Women's Størrelse Check 165 Ymc L Rrp Blend Sweater

Ymc Blend Strik £ L Størrelse Sweater Rrp Cashmere Mohair Women's Check Uld 165 raaxY4wR