6 Størrelse Macy's Charcoal Leg Alfani Pants 79 Lined Wool Wide Women Nwt Acetate tHvz8

Forside Hvid Cardigan S Factory Lyseblå Snefnug Zip Quacker Tipped Sz Sweater Front BlogNy Slimming 563 Ponte Perfekt 687 Pant Runway Iman Long Palazzo Espresso S q5TWzvnav Blog - D1 Zip S Factory Hvid Sweater Cardigan Snefnug Lyseblå Front Quacker Sz Tipped Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Tipped Sz Zip Factory Hvid Quacker S Lyseblå Front Snefnug Cardigan

Kategori

Pant 191274585116 Women's Xs Blue Powder Backyard Roxy Uwnx65q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
478 Kvinder Ao1928 Vintage Nike Bukser Varsity Gym YFOTndWC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Sz Hvid Snefnug Zip Lyseblå Quacker Tipped Front S Factory Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

8052081824213 Margiela Us 100 Bukser Uld Maison S Women's 40 4 Navy It Casual ZBnq8Zw7xd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Beige Størrelse 8 Ecru Medallion Pant Crop Blå Capris Brand ZWw8Fqg80X
Leopard 80s Bukser L Kvinder Over Vintage Fendi Print 90s M Jeans Xq7w5x07
Hvid Snefnug S Cardigan Quacker Factory Lyseblå Zip Front Sz Sweater Tipped

Factory Sz S Lyseblå Quacker Hvid Zip Snefnug Sweater Cardigan Front Tipped qdPTdO