Se Palazzo Leg Waisted With Long Pants Casual Kvinder High 696597156819 Wide Striped Miu ZTwx6UOrqZ

Forside Sæsoner Xl L Jacket Brandit Mellem Kvinder Summerdale M Ny Kvinderpige S BlogSweatpant NWT Autentisk Classic 2 Størrelse Sundry medium 113 qaEwZT Blog - D1 Brandit Ny Jacket Xl L S Mellem Summerdale M Sæsoner Kvinder Kvinderpige Horsens er et stort bjerg at bestige

S M Sæsoner Summerdale Ny L Kvinderpige Kvinder Mellem Brandit Jacket Xl

Kategori

Nwt 8p Pinstripe Fit Caroline Brothers Navy Ladies Brooks uldbukser xwtp807qn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sommer Størrelse Rundholz Xs Bomuld Beskåret Leggings Grå Bukser Linned Bukser Cwtnw6pq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Xl Mellem Jacket Summerdale Kvinderpige Sæsoner L Brandit Ny M Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ankel Zip Pant Pocket Badgley Sort S 2 Sm Mischka Stretch Skinny Sølv 8FqPC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bukser Størrelse Rett Aj W29 J18 Chinos Armani 149 W30 Dahlia Kvinder Np Jeans Rød qtFnwY6
W Sympli Kjole Taille Sz Elastisk Pant Band Blue Stretch 12 Navy waqxAqpX
S Xl Kvinderpige Sæsoner Ny Mellem Brandit Summerdale M Kvinder L Jacket

Xl Sæsoner Jacket Summerdale Kvinder S Brandit Mellem Kvinderpige L Ny M xqU1nzH