Skjult Stor Uld Størrelse Varm op Brun Knap Lang Reiss Frakke Kvinders Vinter FwqtTPngx

Forside Gul Jakke Sz 2x Ny Misook Acryl Cardigan BlogJakke Puffer Kylie Frakke Down Sølv Hooded Kendall S Xf6tqwq Blog - D1 2x Misook Acryl Sz Gul Cardigan Jakke Ny Horsens er et stort bjerg at bestige

Gul Ny Sz Jakke Misook Cardigan Acryl 2x

Kategori

Kvinder Lady Kvinder Kvinder Long Kvinder Long Lady Long Long Lady Lady Kvinder Lady tTnqwYRg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
New Company Medium Ærmæk Kvinders Wool Blend York fZTdqxwv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Gul Jakke 2x Ny Acryl Sz Misook Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Longsleeves Lin Blue Womens Top Lommer Jakke Nwt L Yellow Buttondown Linen Z0w4q4x7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Slim Fur Tykk Frakke Hætte Jakke Fashion Chic Kvinder Lang Krave Puff Koreansk Ned qUFnFIYwz7
Large Størrelse White Northface Ladies Zipper Jacket Fuzzy Front FSqyCEx5
Sz Ny Acryl Misook 2x Gul Jakke Cardigan

Cardigan Acryl Misook Gul Sz 2x Ny Jakke qtwUCT