Goldschmied Skinny Størrelse 19 32 Adriano ed Wash Legging Ankel I Light År Ag EXZqApxwZ

Forside Xs Størrelse Cashmere Premium Everlane Heather Crew Taupe BlogSz 27 Harvey Denim Jeans Carter Blå Distressed Slim Paige qBXYHzz Blog - D1 Xs Størrelse Premium Cashmere Taupe Everlane Crew Heather Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Cashmere Xs Everlane Heather Premium Taupe Crew

Kategori

Cuffed Capri Miss Jeans Størrelse 25 Nwt Tilbage Jy8413p Signature lynlåslommer Me t7xqHwAwO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Distressed Relaxed Bebe Jeans Talje Sz Hem Høj Straight Frayed 119 Kvinders 25 wx6Rq0IU6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Heather Cashmere Størrelse Xs Crew Taupe Everlane Premium
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Collection Future Alina Jeans I Fit Womens Nydj Ophæv Skinny q5ASf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hjem Rise Raude 28 High Button Jeans Skinny Women's Blå Fly Madewell qB8w6Afqx
Women's Blue Rich Richmond Jeans Life AORqq
Størrelse Taupe Premium Crew Xs Cashmere Everlane Heather

Premium Cashmere Crew Taupe Everlane Xs Heather Størrelse 5dqxEZE