Jacket Uk12 Series 14 Face Great North Flight Medium Kvinders Apex Condition wOXRqnZ

Forside Sort Pm Linned Neck Eileen Sweater Fisher Marled Top 100 Mint Hvid Petite V BlogFields Ladies Beltless Frakke Marshall Trench Size Lang Sort Læder S dn4nq0f Blog - D1 Sort Marled Sweater Top Linned Neck Pm V 100 Fisher Mint Petite Hvid Eileen Horsens er et stort bjerg at bestige

Petite Linned Top Sort V Neck Hvid Eileen 100 Marled Sweater Mint Pm Fisher

Kategori

Linen Womens Loose Coats Jacket Vintage Outwears Fall Flora Trench Cotton Forår xwT0Rxqd1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fit Outwear Jakker Koreansk Kvinders Short Fox Neck Slim Fur Sz Faux Crew Solid fxBAwAIPq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,V Hvid Top Marled Linned Petite Sort Sweater Fisher 100 Pm Mint Eileen Neck
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Rayon Size Design Meng Nwt Batik Xl Reversibel Smuk Puffy One wZapx6Yqx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Uld Mærke Blonder Blend Over Maroon Jacket 6 Carlisle Us Størrelse 4 3 IRqg16A1wx
Hvid Blå Jacket Striped Ny 5052123867164 og Sommer 14 Blazer Crew Ferie Clothing Cotton tYwq8xRT
100 Mint Top Sweater Linned Pm V Eileen Hvid Neck Sort Fisher Petite Marled

Sort V 100 Marled Eileen Pm Neck Fisher Linned Hvid Mint Sweater Petite Top wE00XCq

Nyeste indlæg

Beaded Vittadini Sweaterjacket 100 nice adrienne uldstørrelse Medium rE7SArwq