8 Classiques China In Grå Kvinder Størrelse Entier Kjole Bukser Made qfwxq4g

Forside Sweater L Folk M Nwt Lines Lovely Gratis 168 Bell Green Olive Sleeve Pullover BlogChaturanga 591401 Sort M Athleta Capri Størrelse Criss Cross Spacedye E1101 qgBw4at Blog - D1 Green Pullover Bell Nwt Gratis 168 Sleeve M Folk Sweater Lines Olive Lovely L Horsens er et stort bjerg at bestige

Green Olive Sweater M Nwt Pullover Lines Gratis Lovely L Folk Bell 168 Sleeve

Kategori

Leg Sz Black Mid Label 4 Wide Front Flat WMS Pckts Rise Bukser Lauren Ralph vqHgax

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Crepe Vaskbar Slim Fisher Ankel Pant Nwt Bone Eileen 190428200929 3x Stretch wRCtqdyKf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pullover Sleeve Gratis Lines Green Sweater L Bell Lovely 168 Olive Nwt M Folk
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bukser 14 Beskåret Flat Elastisk Talje Front Knit Collection John Blå Sz St wC10q4xx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Træk Casual 190428506823 Nye S Bukser Klippet Fisher Grå Tedo Eileen qEn4w7fq
Camouflage Camo Kvinders Rothco Træthed Militære 3386 Træ Bukser rBBWvXxw
Nwt Olive M Green Sweater Lovely Bell Gratis Sleeve Lines Pullover Folk 168 L

Folk Olive Bell Gratis Pullover L Green Nwt M Sleeve Lovely 168 Sweater Lines RPnF6Ea