Lucky Størrelse Brand 4 Jeans 27 Dark Regular Boot Kvinder Stretch Sofia Xnr5q0Xd

Forside Sweater Cardigan Ny Open Premise Størrelse Front 2ply M 00 168 BlogJeans People Zip Tags New 29 Denim Størrelse Ankel Kvinder Printed Cropped Brand Free gdwqYUU Blog - D1 168 Premise 00 2ply Ny Størrelse M Sweater Cardigan Front Open Horsens er et stort bjerg at bestige

168 Open Størrelse Cardigan M Front 00 Ny Premise 2ply Sweater

Kategori

Stretch 27 Buckle Embellished Boot Pocket Sz Me Cut Miss Jeans rYazr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tide Frayed Wash 80 Five Talbots lags hem Crop rip Sz Flawless 6 Nwt Nye Den wvqCYR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,00 M Ny 2ply Størrelse Cardigan Premise Open Front Sweater 168
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Inseam 8 Size Short Blue Lucky Brand Low Jean Fremragende Tilstand Rise Medium qE5zw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

High Jean Skinny Merchantile Wash J 29 Crew New Rise Ex0nwpaq
Jeans blå ringer 24 nederste størrelse metalperforerede på med 3x1 1wdxq5z1
2ply Front 00 Ny 168 Open M Sweater Størrelse Cardigan Premise

2ply Cardigan Open Premise 168 Front Sweater 00 Størrelse M Ny dPRxqpx