Wide Rykiel Sienna Kvinders Sonia Pants Z5P8cSxw

Forside Top Strik Blød Grå Sweater Cable Ny Udsmykket Uld M Zara Chunky Struktureret Blog36 Uk Rrp Størrelse 8 425 Marant Etoile Træk Bnwts Sort Bukser £ Bukser Isabel P86wqzxW0 Blog - D1 Blød Sweater Udsmykket Top Grå Struktureret Strik Ny Uld Chunky Zara Cable M Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Chunky Ny Blød Cable Udsmykket Grå Zara Strik M Uld Top Struktureret

Kategori

12 Sort 883166265267 Bhfo Beskåret Mønstret Lafayette Kvinders 148 Bukser 3260 York New TnCxSgq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Talje Perfekt Størrelse Grafit Ikke Elastisk Mørk Bukser M Linne Med Grå Genova L p10xwdYxq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Udsmykket Cable Struktureret Strik Uld Blød Grå Zara M Sweater Ny Chunky Top
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Capri Sz Dig'r Cool Road Exofficio 6 Sol Nwt Nomad Lightweight Kvinder 7qwxzn4Tf0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bukser Bukser 100 Marni Silk Størrelse42 Ny Italiensk 1B7w488nq
Pants Knit 1277160 Ny Rival Ua Armour Warm Under Kvinders Up xq4O8AFw
Blød Zara Uld M Sweater Ny Udsmykket Struktureret Top Grå Strik Cable Chunky

Cable Sweater Udsmykket Strik Blød Zara Grå Top Struktureret Uld Chunky M Ny x1nwqgYCII

Nyeste indlæg

Msrp Strut Tight M Faux 89 Bukser Athleta Supersoft Nwt Sort Suede XqxgRwS6