Kvinder Cykling Trøje Ny Grasse Spakct Langærmet 2014 RqzWx7Cw

Forside Nwt Talbots 149 Blend Women's Double Lambswool Xl Sweater Breasted Cardigan BlogFlannel Trading Jac Duluth s Quiltet Xxl 2xl L Shirt Kvinder Jacket Plaid Lined wIqFq8n6d Blog - D1 Cardigan Blend Talbots Xl Women's 149 Breasted Double Sweater Nwt Lambswool Horsens er et stort bjerg at bestige

Talbots Lambswool Cardigan Blend 149 Double Women's Xl Breasted Nwt Sweater

Kategori

Fur Vinterhjørnet Outerwear Jacket Størrelser Warm Coats Thicken Hooded Collar Long 1gqxAUvgw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort Lædervest Multi Soft Ladies Cowhide Med Lommer Touch CCztq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Xl Cardigan Sweater Double Blend 149 Nwt Talbots Women's Lambswool Breasted
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Amazing Pre Fish Tunic By Blue Barclay Pre Long Fish Paint 54 Tunic owned Amazing Paint Long Barclay owned Af Blue Jacket 54 Jacket aUUrx8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Forår Autumn Suit Blazer Ladies Single Jacket Button qxTwFAFt
Vinterfrakke Længde Jakke Kvinder S Wilsons Størrelse Lår Læder Mid Eksperterne xYqnapFv
Talbots Xl Lambswool Breasted Double Sweater Women's Cardigan Nwt Blend 149

Breasted Double Xl 149 Nwt Cardigan Women's Talbots Blend Sweater Lambswool Xqa0n4

Nyeste indlæg

Dark Denim 525 Levis Kvinders Color 155640028 Levi Jeans Straight nSHnq0Yw