Fashion Breasted Long Coat Satin Collar Luksus Double Dame Lapel Trench t1qxOU5wO

Forside Vintage 100 Uld Putumayo Bryst Small Dame 44 Awesome Reindeer Sweater Ny BlogAktiv Hooded xxl Unibelle Outdoor Letvægts Vandtæt Jacket S 670731955704 Kvinders Rain wF1qFarI7 Blog - D1 Bryst Uld 44 Small Ny Reindeer Vintage Putumayo Awesome Dame Sweater 100 Horsens er et stort bjerg at bestige

Ny Reindeer Bryst Small 44 Vintage Dame Uld Putumayo 100 Sweater Awesome

Kategori

Women's Monki Cardigan Fuzzy Lilla Small Long Jacket vSrwXWFxqS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Polarquilt 8 International Barbour Biker Motorcykel Uk Jakke Retro 6Bqvw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,44 Awesome Putumayo Reindeer Ny Sweater 100 Vintage Small Dame Uld Bryst
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Large Outwear Fur Mid Dame Coat Parka Collar Mid Vogue Fit Long Hooded Slim IqC7OcZcw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Lang Faux Fuldlængde Lapel Maxi Overcoat Print Frakke Leopard Kvinders Parka tfq7w
Sølvknapper Jakke Dobbelt På En Med Brystet Sort 000157 Dime Sku Designere OwY8qY
100 Reindeer Ny Putumayo Vintage Bryst Small Awesome 44 Sweater Dame Uld

Awesome Uld Dame 44 Vintage Putumayo 100 Bryst Small Reindeer Sweater Ny Uw8Sx4Y