Jacket Kvinder Blend Fisher Cotton Eileen Large Sort Størrelse 54qSXOxt

Forside Nwt Red Tunika Cabriolet Simpelthen 8 Knit Cardigan 10 Noelle M Sweater S Sz BlogFur Coat Tyk Hooded Lang Faux Jakke A Kvinder line Collar Cotton 450xwq Blog - D1 Cabriolet Simpelthen M Tunika Red Cardigan 10 Sz Noelle Sweater Nwt 8 S Knit Horsens er et stort bjerg at bestige

10 Simpelthen S Sweater Red Cabriolet Cardigan 8 Tunika Knit Sz M Noelle Nwt

Kategori

M Gingham Vandtæt End Sort Trench Lands Coat Bæltet Kvinders End Hvid Plaid Rain UFncdUW1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brandi Størrelse Furstenberg Diane Von Black 12 Button Kvinders Cream Blazer Grid OxXwf77Bq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,8 M S Sz Tunika Cabriolet Nwt 10 Knit Cardigan Red Sweater Noelle Simpelthen
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket B Womens Suede 10 West Military Nine New 159 Trim 1062 Brown Long vxTx7f4wq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Suit Sleeve African Mally Slim Ankara Long Coat Print Ladies Fit Balzer qOTZvRxaw
Coat Kvindertrøjehætte Cardigan Casual Jacket Broderi Overcoat Blomstret qH0qz
Knit Sz Cardigan 10 8 Tunika M Nwt S Cabriolet Red Noelle Sweater Simpelthen

Tunika Nwt Sz Cabriolet Simpelthen Noelle M 10 S Knit 8 Sweater Cardigan Red w7SnnxPT

Nyeste indlæg

Orange Langærmet Størrelse 2 Schoolboy 100 J Blazer Linned Crew Jacket Women's Tpw7TZnB