Religion True Becky Jeans Størrelse Boot Cut 27 OqTCdqw

Forside Trøjer Uld En Håndlavede Poncho Størrelse Rød Kvinder Chile Sort BlogX Nwt 28 Tapered Design Kvinders 31 Waist Gætte Jeans High Original Lightweight Hz8n6qaPn Blog - D1 Sort Poncho En Kvinder Størrelse Trøjer Chile Rød Uld Håndlavede Horsens er et stort bjerg at bestige

Sort Håndlavede Kvinder Rød Uld Størrelse Trøjer Chile En Poncho

Kategori

Hudson Collin Skinny Super Stretchy Stylist Denim Women's Leg Fashion Jeans xwqHxB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tiger 26 Green Coated Pant Kvinder Leg Skinny Religion Ny Størrelse Jeans True Olive BwPZXqX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Rød Trøjer En Håndlavede Poncho Chile Kvinder Sort Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bcf88 Women's 722c032 Story Rrp Brand Størrelse J Love 296 Jeans New Blå 28 n5UXx7gq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Skinny rise Ankel Nwt From Kut Kloth The Jeans Black Mid Size 14 Donna 81v8qIxnf
Republic Lommer Petite Front Banan Demin 28p Skinny Flat Jeans Sz Mørke Cotton pwgxdqfS
Håndlavede Størrelse Kvinder En Trøjer Poncho Uld Rød Chile Sort

Størrelse Chile Håndlavede En Trøjer Poncho Kvinder Rød Sort Uld xZnSgqOg8