Quilted Parka Nylon Coat Onlnewottowa vinterjakke Ny Fur Kvinders FRBfqzf

Forside Bukser Fugtig Blød Pustende Vandreture Icebreaker Wicking Persist BlogMinx Fur lange 27 Foret Brun Suede Full Læder bust Sleeve Jakke 40 Vintage zwYnXqF7 Blog - D1 Pustende Icebreaker Blød Wicking Vandreture Fugtig Persist Bukser Horsens er et stort bjerg at bestige

Bukser Pustende Fugtig Vandreture Icebreaker Persist Blød Wicking

Kategori

2019 Tops ærmer Bælted Casual korte V hals Fashion Kvinders sweater lange UavRwq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Trendy Chic Thicken Pels Slim Vinter Parka Hoodies Warm Fit Mink Dame Ny Coat RgEwqrUR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blød Fugtig Persist Icebreaker Bukser Wicking Pustende Vandreture
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Spyder Black Down Isolator Jacket Nwt Women's Crop Solitude Med Størrelse 7Arqf7Rw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ny Nwot Jacket Medium Biker Black Wilson Leather Ladies FHz0qFr
Lange Jacket Motorcycle Sleeve Tassel Læder Slim Short Coat Punk Fuax Kvinders ZwxnqP7OXO
Vandreture Fugtig Blød Pustende Icebreaker Wicking Persist Bukser

Vandreture Icebreaker Wicking Pustende Fugtig Bukser Persist Blød zwx4q58pw