W181x X Long vinter Kvinders kirke Plus Velvet mas Jacket Creek Coldwater Duster nTPnZ5qw7

Forside Cara l M Slouch Blue Kimono Oversize Ida London Bnwt Cardigan Strikket Størrelse Cobalt BlogStørrelse Jacket Trim W værd Zip Læder Long 0 498 Sleeve ved Blue zZgzHvq Blog - D1 Oversize Ida Cobalt Cardigan Strikket M Kimono Størrelse l Slouch Blue Cara London Bnwt Horsens er et stort bjerg at bestige

Kimono Blue Oversize Cara Slouch Ida l London M Bnwt Strikket Størrelse Cardigan Cobalt

Kategori

6890 og beklædning 00 hvid med lædervest sort Dames xTwtgYOqg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Euc Zip antropologi Lukket Blue Knit Sz Raw S Crop Jacket Textured Hjem Ptq4qaWnR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ida Bnwt Slouch Cara Blue Strikket Cardigan London Cobalt l Størrelse Kimono Oversize M
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uld Kvinder Warm Jakke S Blend 3xl Collar Winter Long Maxi Parka Fur Bow Belt SEzqrwS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sherpa Pelsbeklædt Sheepskin Shearling S Vtg Læder Broderet Frakke Boho Kvinder 5SItdwxwq
Escalier Nwt Wool Black Coat Women's S Trench Double Breasted wfvfnR6qB
Cara Kimono Blue l Slouch Ida Cardigan Cobalt M Bnwt London Oversize Størrelse Strikket

Cobalt Bnwt l M Blue Oversize Cardigan Strikket London Slouch Kimono Cara Størrelse Ida CqF6Tw

Nyeste indlæg

Lularoe Stor Kenny L Knap Sort Grå Mørk Blomsterbroderjakke Nwot qOqpw