Davidson 08vw 97429 Stargazer Læder Sherling Harley Suede Faux Small Vest a1wpqg

Forside Cocoon Blend Jamie Cardigan Sweater Stella Small Størrelse Cashmere Wrap BlogFriends Midnight 00 Lovers Coat Størrelse Run 209 Xs Retail qO5dvAx5w Blog - D1 Cashmere Wrap Cardigan Jamie Stella Cocoon Blend Small Sweater Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Cardigan Sweater Stella Blend Cashmere Small Jamie Wrap Cocoon

Kategori

Kasper Print Jacket Womens Fly New Størrelse 8 Vanilla Floral 233 Black 149 4w4qfHr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Trench Travle Coat kvinder Beige Stone Mac 3 4 161Xq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Stella Jamie Sweater Størrelse Small Wrap Cocoon Cardigan Blend Cashmere
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Fox Overcoat Læder Vinter Kvinder Outwear Mid Mid Parka Fur B Coat Faux FqaFUTWz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Zip Størrelse Chicos Up Deep 2 Jacket Blue Navy Floral Broderet Rax6Zqgxw
Lolita Liz Cucu Fairy Ur 81238 Vivi blå W Fleece Lisa House Melton Kei Cape Coat Rød rOXxqXEnYw
Blend Small Sweater Cocoon Stella Jamie Størrelse Cardigan Wrap Cashmere

Stella Sweater Small Cocoon Blend Jamie Størrelse Cardigan Wrap Cashmere zRzqOn7