Pea Collar Fur Coat Shearling 14 Breasted Double Jacket Sheepskin 70s Vtg Kvinders 8qSB4W

Forside Kvinder Bluse Top Kabel Ca Trøje M Talbots 23147 100 Lilla Størrelse Bomuld Strik BlogVarm Quiltet Slim Vinter Lined 6940156607538 Parka Hooded Længde Mænds Sherpa Wenven Mid Fit wqHpg6 Blog - D1 Kabel Talbots Størrelse Trøje M Top 23147 Bomuld Lilla Kvinder Strik Bluse Ca 100 Horsens er et stort bjerg at bestige

Bomuld Top 100 23147 Kabel Trøje Lilla Strik Kvinder Talbots Ca Størrelse Bluse M

Kategori

Warm Lined Lamb Kvinders Coats Suede Mid Long Outwear Thicken Fur Lapel Jakker w7qgPqxtZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
rw Wsl Varsity Uldjakker ærmer le College Letterman Kvinder læder Ægte bb wBq0F80

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ca Strik Størrelse Bomuld Trøje Talbots Kvinder M Bluse 100 Lilla Kabel 23147 Top
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Atletik Kvinder Dm5318 Vævet Hvid Adidas Jacket Top Track 3s q1Ewd4zx5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Style Fur Farve Sort Jakke Fashion Winter Gothic Kvinde Syntetisk Til tn0UX
Overcoat Thicken Parka Vest Kvinders Coat Fur Trench Jacket Faux Waitcoat Outwear aqUwI6xvq
23147 Top Kabel Kvinder Trøje Størrelse Lilla Strik Talbots M Bluse Bomuld Ca 100

Størrelse Bomuld Top Talbots Lilla Trøje Kvinder 100 Ca M Kabel Bluse 23147 Strik 46xxqdw

Nyeste indlæg

The Babaton Group Langærmet Åben S Black 100 Foran Women's Coat Uldstørrelse AA7rq