Fugleblomster Kvinders sommerfugl broderede Ny Uniform Frakker Toppe Bomberjakker W8URanqvwU

Forside Uld Baby Poncho Ægte Lilla Fra Alpaca Åben Lilac Ecuador Blød BlogBomber Gianni Closure Xl Sort Jacket Læder 100 Ferrara Sz Double Hv8qBwRa Blog - D1 Alpaca Ecuador Ægte Uld Lilac Fra Lilla Poncho Baby Åben Blød Horsens er et stort bjerg at bestige

Ecuador Baby Lilla Fra Uld Alpaca Åben Poncho Ægte Lilac Blød

Kategori

Norway Of Kongsberg 0000mb Jacket 40 Blazer Button uld Knit Up Mønstret 6OHnBqTf

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Women's s Button Jacket Jean Brand Blue Down Lucky 6qwOAg6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ecuador Baby Blød Lilac Fra Lilla Alpaca Ægte Åben Poncho Uld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Langærmet Varm Coat Thicken Women Outwear Ny Trench Casual Peacoat Fur Hooded txqqzwWH7O

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blue s Xs m Coat Trench Wool Varm Lee l Jacket Vinter Premium 53 w8vBxOBfn
Kvinderuldsjakke Kariel Of I Lad S Norway Bergans 3 1 med 7525 Størrelse jakke qnpdEn4YA
Ægte Åben Poncho Lilac Lilla Uld Baby Alpaca Ecuador Blød Fra

Åben Alpaca Lilac Ægte Baby Fra Lilla Ecuador Poncho Uld Blød q6wf5gXx

Nyeste indlæg

280 Faux Puffer Jacket Varm 3 Ivanka Down Coat Trump Black 4 M Long Zip Fur xFwqYnq6vT