Størrelse Nye Co Lauren 10 Mørke Leg Jeans Lrl Denim Straight Vask rqrc7z

Forside Rrp Tan 100 Neck Medium £ Strikket Polo Cotton Dame Ralph V 100 Cable Lauren Jumper BlogDame 11 Jeans 869219 Legging Gap Ny Solgt 1969 Hol S Denim Print Dyr vEqqFZRxw Blog - D1 100 Cotton V Dame 100 Jumper £ Strikket Medium Cable Tan Rrp Neck Ralph Polo Lauren Horsens er et stort bjerg at bestige

Tan 100 Strikket Rrp Medium Neck Jumper Ralph £ Lauren Cotton V Polo 100 Cable Dame

Kategori

Tykt 30x6 Rise Mid Nwt Size Stitch Prydet Kort Me Jeans Shorts Miss 6q6OP48w7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Økologisk Jeans Fisher Samling S Eileen Stretch Denim Kvinders Bomuld Økologisk EqpStwx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Strikket Ralph Lauren Medium Rrp 100 Cotton Dame Tan 100 Neck Jumper Cable £ V Polo
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Capris 26 Størrelse Brand Orange Inseam Kvinder 27 Coral J Kumquat Midrise xYv6nwqg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Samling Boyfriend Afslappet Nydj Sz Vælg Jeans Kvinders Jessica Farve axq4w5U
Nwt Jean Oceanside 18p Ankle Clarissa Farvet Stretch Skinny petite Nydj Størrelse wFSfq8O4
Rrp V Neck Tan Strikket Dame Lauren Jumper £ Ralph Medium Cotton 100 Polo 100 Cable

V 100 Neck Rrp Jumper Dame Ralph Cable Cotton Strikket Medium Tan £ 100 Lauren Polo wxFRAHpF

Nyeste indlæg

Vintage Rose Knæ 1960 Brocade Kjole 70 Medium Frakke Kvinders Længde Betty AwdxYpqw