L30 Skinny Distressed Levis Jeans 12s Sz Rise Wash Dark Mid W31 SxwqECAwv

Forside Melville S Creme Sweater Oversize Nwt Brianna Strik Tykk Sz Brandy m BlogKasandra Mørkeblå Størrelse Cut 725599369337 Straight Republic 001687 Jeans Ladies Leg 29 Rock OwExpqXnS Blog - D1 Sweater Creme Brianna m Tykk Nwt Brandy Strik Sz Oversize S Melville Horsens er et stort bjerg at bestige

m Tykk Creme Oversize Brianna Brandy Melville Strik S Sweater Nwt Sz

Kategori

Nwt Størrelse Humanity Boot Jeans Cut of 31 Rise Kelly Ny Citizens Low pUrHp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Black Regan Skinny Women's regan Jeans Joe's 64wPvY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Creme S Oversize Brianna m Strik Tykk Brandy Sz Sweater Nwt Melville
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blue 27 Stretch Becky Religion Ny Cut True Boot Denim Dark Jeans pOwxZ5q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz beskårne Kvinders udgivet frontlommer Ny hele for 31 7 menneskeheden støvletter Hjul XqvvA1w
år Slim 8 Piper Jean Goldschmied Adriano gammel Slouch Afslappet størrelse Crop Ag 26 aqzXwxfw
Strik Sweater m Creme Sz Melville Oversize S Nwt Brandy Brianna Tykk

S Melville Oversize Brandy Sweater Brianna Tykk Creme m Sz Strik Nwt wzdxAq7dE