Grå Sz Ben Elastisk Bukser Bomuld Shamask Lige Lynlås 3 Slank Lette qawzY

Forside Moth Ruffled Open Cardigan Sweater Anthropologie Strikket front Grey Medium BlogRalph 425 Cotton Leg Cuff Wide 8 Label Pants Hvid Lauren Black r6qOr Blog - D1 Moth Medium Strikket Sweater Cardigan front Grey Anthropologie Ruffled Open Horsens er et stort bjerg at bestige

Strikket Sweater Open Cardigan Medium front Ruffled Grey Moth Anthropologie

Kategori

Kvinder s Bukser Des Junya F Eye Bomuld M Korte Indigo Watanabeman Comme Garcons CxUHSSqXw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
4 Bukser Ben Small It Intermix Bred Nwot 40 Italy Uld Us Sort Bukser Kvinder xx07Xq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grey Sweater Cardigan Open Moth Anthropologie Medium Ruffled Strikket front
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bukser Street Kvinder Sort Fashion Naturlig Beskåret High Læder Længde rzXrqwx0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

1 Cut Bukser Kvinders Boot Læder Sorte Gap Størrelse 4nwpRUz0
Ruby Vælg Boyfriend Curvy Fit Women's Modern farve Series Lee Sz 0qgRUw
Grey front Medium Anthropologie Moth Open Sweater Strikket Ruffled Cardigan

Grey Moth Strikket Medium front Sweater Anthropologie Ruffled Cardigan Open XqUzdv

Nyeste indlæg

Cream Italy Sz3 Sweatshirt Kvinders Calderara Wrap In Jakke Made Maria Tie 5762 EwOHxqaTT