Kvinders Læder Pelsfrakker Ruffle Trækjakker Varm Krave Uld Stand Oversize Wgf7ngax

Forside Jacket Womens Black Nwt Coat Secret Blend Victoria's Long Sweater M Moda uld BlogSz Jacket Vintage 36 Scalloped D Hem 80's Karl os Sort Lagerfeld b 2 Short Bwtfcqpc Blog - D1 Coat Victoria's Blend Black Secret Moda Nwt Womens M uld Long Sweater Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Moda Black Jacket Coat M Blend Womens Secret uld Nwt Sweater Long Victoria's

Kategori

Black Fremragende Coat 6 Størrelse Bogner dUnpqwBq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Gratis Udsolgt Golden Folk Fringe Sjælden Hendrix Htf Kimono Broderet zOq1wTPz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater M Secret Moda Black Nwt Coat Jacket Long uld Womens Blend Victoria's
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hooded Lambskin Sheepskin Jacket Teddy 14 Duffle Coat Fur Shearling Sjælden Curlam qOxOt4wA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Trench Xs Kæder Zara 2185 Sand s 642 Ref Reversible gq1BcpyP
Mid Jacket Denim Womens Nic Zoe Femme 190515066384 RxPntII
Nwt Womens M Secret Blend Moda Victoria's Long Jacket uld Black Coat Sweater

Black Long Sweater Blend Moda M Nwt uld Coat Jacket Womens Victoria's Secret 6ggZB