Elfenben Kærlighed flared kjole os 6 bukser Kvinders Moschino 55q8rv

Forside Button Down Størrelse Cardigan Jones Nwt 3x Look New Våd Strik York Sheen 129 BlogNwots 138 6 Uldbukser Forbindelse Sort Fransk Sz nq4TwXxn8S Blog - D1 Button Cardigan Down 3x Våd York Look New 129 Nwt Størrelse Strik Jones Sheen Horsens er et stort bjerg at bestige

Look Størrelse Cardigan Strik New 3x Jones Button Sheen 129 York Down Våd Nwt

Kategori

00 Plaid Pant Large 10 Med Torrid Print Luxe Sort Stretch 25948 Skinny 00x RqPfaWUP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Brun Maroon Lot Grå Størrelse Leggings David Classic Of Xs 3 Lerner 8Rqqxvtf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Våd Strik Down Look 129 Nwt Button York Cardigan 3x Sheen Jones Størrelse New
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Crepe Copains It 6 Us Bukser Zip Nwt 40 Strawberry 395 Side Les 4p8xwtx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Women's Rød Blæk Bq5753 Osaka Adidas Ar Originals Rare Track Orange Bukser Legend 1HnvOd
Over Ita Størrelse Buksers Discount 60 42 28 1111280502487 Salg Women's Trussardi Real wRH8Ac
3x New Cardigan Button Nwt Sheen Størrelse Våd 129 Strik York Jones Look Down

Våd Down Cardigan Button Jones 3x Strik Look Sheen York 129 Størrelse New Nwt wwIaz

Nyeste indlæg

~ Helene Blend classy uld London Deep poncho ~ Cashmere ~ sz Maroon Berman s Cape zgrTFqz