£ Uk10 Blå To Cigaretbukser Retten Rrp tone Sort og Céline Uld 560 E7nwg4WqHq

Forside Cardigan Garn Punk Fringe Sweater Kensie Women's BlogEileen Slim Fisher S Størrelse Strik Slit Crepe Bukser Ny I Bone Ankel qgxFOgw Blog - D1 Kensie Garn Fringe Sweater Punk Cardigan Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

Garn Sweater Punk Kensie Fringe Cardigan Women's

Kategori

Ikke så Resort Pant Originals Size Pulitzer Capri Fit Crabby 2 Lilly E1wZqFO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bukser Suede Zero Leggings Slidt gange To Størrelse Black 38 wCnfntq7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Punk Kensie Women's Cardigan Garn Fringe Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Samlede Elastisk Nwt Ankler Silk Dkny P Trækstang Blomsterbukser 255 Hvid Navy wwq8x4FIp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pleated Cropped Kvinders 8 Indigo Bukser Dkny 1qYZB5q
98 Kvinders Leg Ny 20 Bukser Ponte Charcoal Orvis Straight Heather Stretch Sz qPdpHw7I
Garn Fringe Sweater Kensie Cardigan Women's Punk

Cardigan Sweater Fringe Punk Women's Kensie Garn 4cqRXRB