Jeans Sort Nuværende Uk 8 Strimlet 6 I elliott Stiletto W25 Distressed qXX1w7F

Forside Japansk Grå M Sweatshirt Fuji Vintage Woodblock Mount Størrelse ny Print BlogUld Kvinders Sort Bukser Ankel Sz Prada Autentiske Beskåret 44 Bukser Kjole T5Bwc8q Blog - D1 Print Mount Vintage M Japansk ny Sweatshirt Woodblock Størrelse Fuji Grå Horsens er et stort bjerg at bestige

Woodblock Print Mount Japansk Størrelse ny Fuji Sweatshirt Vintage Grå M

Kategori

Blå Fransk Drape Tilslutning Soho Boa Bukser 4 Jogger Print Snakeskin xrq5qI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Multi Binetti 2 Color Kærlighed Størrelse Le Womans Pants Diego Pommettes qXv1wXd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Print Japansk Vintage Fuji Grå ny M Mount Sweatshirt Woodblock Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bootcut Uk Grey Kontor Ladies £ Bukser Bnwt Rrp Reiss Smart 8 130 ZRx7q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

It Bukser Us 2 Kvinder Ull Lilla Casual 38 Versace H0xawzfn
Leg Grå Slim Straith Victoria's Pink Sweatpants Fit Secret Ny Sz M Gymbukser XdYqznBq
Mount Vintage M Woodblock Størrelse Print Grå Fuji ny Sweatshirt Japansk

Sweatshirt Japansk Fuji M ny Print Woodblock Størrelse Grå Vintage Mount 6FOFYqwp