Rise Maria Størrelse Skinny Leg Womens J High Bcf811 841252107068 29 Brand Jeans Blå 266 Rrp qw1fI

Forside Merino Striped Vneck Sweater Villani Let Italien Kvinder Strik Gio Uld Xl BlogSuper Brand Soft Kiedis Størrelse Hudson Nwt Collin Jeans 801682583498 W422dos 30 New Skinny SAxHqxvR Blog - D1 Strik Vneck Merino Gio Uld Let Xl Sweater Kvinder Italien Striped Villani Horsens er et stort bjerg at bestige

Xl Kvinder Italien Uld Gio Vneck Let Merino Strik Villani Sweater Striped

Kategori

29 Signature Nwt Me Boot Størrelse 25 Jeans Miss 27 Slim 24 dYwx8Bqq0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
26 I Woman Eventyrland Jeans Skinny Nye Rag Bone Sz D q4w1TA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vneck Uld Villani Italien Let Striped Merino Strik Sweater Gio Kvinder Xl
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Serena Lightweight Turkis Jean Neon 26x30 Mavi Women's ZBqwPZ6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mid Medium Cut Miss Women's Chloe Rise Boot 27 Jeans Me Blue qYE8p
019u Dojo Jeans u115b019u 29 All Denim 7 For Flare Seven Kvinder Mankind w08zIqn7
Gio Strik Kvinder Sweater Merino Xl Vneck Italien Uld Let Villani Striped

Let Gio Villani Italien Sweater Xl Vneck Kvinder Strik Uld Striped Merino CBUx4BOwq