Cut Kvinders Med Jeans Vask Gold Frøken Sequin Ny Accents Straight 26x32 4q4IPwf

Forside Peruvian Connection Cotton Floral Pima Sweater Cardigan Navy Small BlogUskees Fit Dungarees overalls Bib Ladies Denim Regular Lightwash FSCqxwFz Blog - D1 Peruvian Small Sweater Cardigan Pima Cotton Floral Navy Connection Horsens er et stort bjerg at bestige

Connection Floral Peruvian Pima Cotton Sweater Navy Small Cardigan

Kategori

Størrelse Rise Super Women's Mid Rrp £ Brand Jeans 219 J Sort Bcf74 25 Skinny 801n335 1wtx8p

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
For Størrelse menneskeheden Jeans 28x32 Dojo 7 Wash hele Flare Women's Vintage dqaxwpY

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Connection Sweater Cotton Pima Floral Peruvian Cardigan Navy Small
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Olive 168 Ny Emma 30 Legging Dl1961 Green Dublin vejs Stretch 4 845223088233 Jeans Sz Skinny q4wOCzq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skinny 888380652091 Charlie 25 High Nwt Cut Størrelse Joe's Ankel Jeans Angelina Rise xHwnYPBq
Bootcut Jp5046 Cross Jeans 26 Rhinestone Embellished Miss Wash Medium Me Pocket 8x5qwqH4U
Small Navy Connection Cotton Peruvian Sweater Cardigan Floral Pima

Navy Connection Cotton Small Pima Peruvian Sweater Cardigan Floral qtTwSfnBf