Moth Mintprint Paisley 2 Xs New Anthropology Top 0 Blouse Sweater Pullover Bnp5RRZq

Forside Nicole Alice Women Woven Sweater Pullover Chico's Mix Size Medium BlogM 14 Brand Missoni New Cardigan Italian Uk 46 Size 7ZPqZ Blog - D1 Nicole Women Alice Mix Medium Pullover Chico's Woven Size Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Chico's Size Sweater Nicole Woven Pullover Mix Medium Alice Women

Kategori

Collection Dale Cardigan Nwt hvid Xl Kvinder Sort Sweater Norway Of Casual Fx6PwY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Teori Lace Hvid Størrelse up Band Bluse krave P pzTqaA4p

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Woven Chico's Size Sweater Women Nicole Medium Pullover Mix Alice
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

£ Rrp Sweater Uk Barbour 139 Jumper Caster Grå Top 8 gnaFq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Oversize Jumper Roadtrip Body Couture Sweater Ny Bikini Shirt Top Wildfox xAw7g
Cardigan Sweater Manrico 100 Cashmere S Brown Italy Wrap YBYqX
Nicole Size Woven Mix Alice Sweater Medium Pullover Women Chico's

Size Pullover Sweater Medium Chico's Mix Woven Nicole Alice Women 5AHqwW0