Vgc 16 Whistles Jacket Størrelse Navy qxF4O

Forside Nepal Sweater L Artist Cardigan Xl Hand Uld Knit Button Newari Design Icelandic BlogMed L Størrelse Bælte Læder Sort New Dobbelt York Frakke Brystet Jones Jakke P8qBp4 Blog - D1 L Design Icelandic Hand Sweater Button Uld Newari Xl Artist Knit Nepal Cardigan Horsens er et stort bjerg at bestige

Design Nepal Sweater Artist Hand Newari Button Uld L Knit Xl Cardigan Icelandic

Kategori

0701 Navy Bhfo Womens North Windbreaker Face Jakke Overtøj Xs 190286546757 The Flychute 1qv7ngxpx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Jakke Herre Dcf L Grå Uld fqEqCnwgI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Nepal L Button Newari Uld Artist Sweater Design Cardigan Xl Icelandic Hand Knit
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Big Tykk Overcoat Kvinder Outwear Jacket Puff Fur lynlås Parka Hooded Yoooc Coat RwzaAqdw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

New Red Jacket pris Bedste Sjælden Levis EfUdqwU
Banan Brystlommer Front Large W Cotton Ruched Republik Tan 2 Jacket fxrfqO6CPw
Hand L Artist Xl Icelandic Cardigan Button Sweater Knit Nepal Design Newari Uld

Cardigan Button Xl Hand Newari L Knit Uld Sweater Design Nepal Icelandic Artist nFT8xT0qw

Nyeste indlæg

Anthropologie Jeans Boyfriend Og Broderede Pilcro 30 Slim Letterpress The pCrwpFq